Δραστηριότητες κατά τη διαμονή σας στην Όαση

Πεζοπορία

Εύκολες ή πιο "περιπετειώδεις" διαδρομές; όποιες κι αν σας αρέσουν, μπορείτε να τις απολαύσετε στην ευρύτερη περιοχή του Πλακιά. Χάρτες γνωστών μονοπατιών (διαθέσιμοι στην Όαση) καθώς και συμβουλές από το Νίκο θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τις καθημερινές σας πεζοπορίες.

Walking @ Plakias

Περιήγηση

Είτε με αυτοκίνητο, είτε συμμετέχοντας σε οργανωμένες εκδρομές, με αφετηρία την Όαση, έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στα κυριότερα αξιοθέατα της Κρήτης. Μπορείτε να ενοικιάσετε το αυτοκίνητό σας μέσω της Όασης και να το παραλάβετε είτε στο αεροδρόμιο, είτε στο ξενοδοχείο. Για τιμές και κρατήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Nature & Sightseeing @ Plakias

Ιπασία & βόλτες με Γαϊδουράκι

500μ από την Όαση υπάρχει στάβλος όπου μπορείτε να πάρετε μαθήματα ιπασίας ή να απολαύσετε μια γραφική βόλτα με γαϊδουράκι

Horse Riding @ Plakias

Κατάδυση

Το Λυβικό πέλαγος είναι ο παράδεισος της κατάδυσης. Ειδικά στις κρυστάλυνες παραλίες του νοτίου Ρεθύμνου. Έτσι, στον Πλακιά αλλά και στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πολλές σχολές κατάδυσης στις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε και να εξερευνήσετε τον φανταστικό βυθό της περιοχής.

Scuba Diving @ Plakias

Ποδηλασία

Υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων (mountain-bikes) στον Πλακιά.

Cycling @ Plakias